Leveringsvoorwaarden

Advies of vragen? 020 723 19 49
of bezoek onze showroom aan de Stromarkt 15, Amsterdam

Openingstijden
vr t/m di: 08.30-15.00
wo & do gesloten

Track & trace
Als uw bestelling is verzonden dan ontvangt u van ons een mail met daarin een track & trace code waarmee u uw bestelling kunt volgen.

Bestelling niet ontvangen
Als u uw pakket niet binnen vijf werkdagen na de automatische verzendingsbevestiging e-mail ontvangt, neem dan alstublieft contact met ons op.
Vrijdag t/m dinsdag: 08.30 - 15.00

Soorten levering en verzendkosten
JURA biedt verschillende soorten levering. Deze pagina geeft een overzicht van de mogelijke soorten van levering en wat ze kosten:


Standaardlevering 
Met een standaardlevering worden uw goederen op het opgegeven adres afgeleverd. Als de bestelling voor 15.00 is geplaatst wordt deze dezelfde dag nog verzonden op de dagen dat wij open zijn. De levertijd is 1-3 werkdagen. De bezorgkosten bedragen € 6,95 tot een orderbedrag van € 59,- incl. BTW. Voor bestellingen met een waarde van Є 59,- of meer is bezorgen gratis.

Afleveren niet mogelijk
Treft DHL de geadresseerde niet aanwezig? Dan bieden zij uw zending standaard een 2e maal aan, voor winkels en bedrijven de eerstvolgende werkdag, voor particulieren op afspraak. Eventueel is de zending af te halen op één van de afhaaldepots.

Product (tijdelijk) niet leverbaar
Indien een product (tijdelijk) niet leverbaar is, dan is het in beginsel niet mogelijk om dit product aan uw bestelling toe te voegen.
Voor eventuele vragen over de beschikbaarheid en leveringstermijn van producten kunt u contact opnemen met ons.

 

Koffie Workshops Amsterdam Coffee Experience

Thuisbarista

Wil je altijd al weten hoe je precies jouw favoriete kopje koffie zet? Dan is deze workshop wat voor jou. Lees verder…

Latte Art

In de Latte Art workshop leer je de theorie en skills achter de basis latte art, die een barista moet beheersen. Lees verder…

Proeverij

Of heb je altijd al willen weten welke zetmethode voor jou het lekkerste kopje koffie zet? Lees verder…