Gereviseerde Jura machines te koop:
JURA XS9, JURA XJ5/XJ6 en JURA XJ9
v.a. € 749,-
Deze machines zijn recent gereviseerd en verkeren dus in prima staat. Kom langs in de winkel of bel 020 363 93 22 voor meer informatie.

Sinds 2019 hebben we een nieuwe melange in ons assortiment: de Bali Mundo. Uiteraard  wederom van 100% zuivere Arabica bonen, maar voor het eerst hebben we twee werelddelen met elkaar gemengd: Indonesië (Bali) en Brazilië (regio Santos). En dat is heerlijk!

Weg met de matige of zelfs slechte koffie op je werk! Met de koffiebonen van Café del Mar en een WMF of Jura koffiemachine haal je de beste kwaliteit ‘in huis’. Meer info over de WMF Koffiemachines en de Jura koffiemachines vindt u op onze speciale website. Geen idee welke machie optimaal is voor uw werkomgeving? Kijk dan bij ons machine advies.

Het is tijd voor lekkere koffie op je werk! Dat is de titel van de landelijke WMF campagne die 13 mei van start gaat. Geniet iedereen in Nederland op kantoor inmiddels van verse bonenkofie? Nee, nog niet. Wilt u ook bonenkoffie? Café del Mar is partner van WMF. Meer info over de WMF Koffiemachines vindt u op onze speciale website.

Van 1 t/m 3 maart is Café del Mar aanwezig op het Amsterdam Coffee Festival. Bezoek onze stand en laat je meevoeren in de achtergronden van ons fair trade concept. Tijdens het festival hebben we een geweldige aanbieding bij de aankoop van een espressomachine voor thuis van het topmerk ECM.
(zie de aanbieding hieronder)

Koffie activiteiten bij Café del Mar

Alles over koffie

Barista workshops

Het zetten van een goede kop koffie wordt de afgelopen jaren steeds meer gewaardeerd. En daarom is het ook erg leuk om te weten hoe een goede kop koffie wordt gezet. Onze trainingen worden verzorgd door hiertoe opgeleide SCAE gecertificeerde barista’s.
Meer info…

Lekker genieten

High Coffee met topproducten

Met onze High Coffee kunt u genieten van diverse heerlijke koffiesoorten en smaken. Alle produkten zijn van topkwaliteit. Geniet van elkaars gezelschap en reserveer een High Coffee.
Meer info…