introfoto

Laat u in onze showroom (nabij CS) adviseren door onze experts

Chief Barista

Mitchell
06 28 29 88 22

SCAE Barista

Ingrid
06 14 03 69 14

De Elektronika II Profi is voorzien van een schakelaar die je eenvoudig laat schakelen tussen het gebruik van de watertank of de vaste wateraansluiting. Ook heeft de Elektronika II Profi een rotatiepomp in plaats van een vibratiepomp. Hierdoor is de machine heel wat stiller en heeft een gelijkmatigere waterdruk. Kortom is dit de perfecte espressomachine voor de veeleisende gebruiker. Door de afstelbare doorlooptijd zet je met één druk op de knop een perfecte espresso. Uiteraard voldoet deze machine aan de tijdloze design standaarden van ECM: strak design, hoogwaardige materialen en afwerking. Door zijn professionele hendels krijgt deze machine een veel robuustere uitstraling dan de uitvoeringen met de draaiknoppen. Door de warmtewisselaar is het mogelijk om tijdens het doorlopen van de koffie ook melk op te schuimen. Ook bij deze machine kan de koppenwarmer worden afgenomen om het waterreservoir, van maar liefst 3 liter, eenvoudig te vullen. Deze machine is naast het waterreservoir ook op de vaste wateraansluiting aan te sluiten. Hoge eisen aan veelzijdigheid, professionaliteit en exclusiviteit? De Elektronika II Profi van ECM is uitermate geschikt.

  • Bij aankoop van een ECM gratis Barista workshop voor 2 personen
  • Bel 020 363 93 22 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor info

De ‘Profi’ Machines hebben een hendel i.p.v. een draaiknop, rotatiepomp i.p.v. vibratie en met zowel de mogelijkheid van het gebruik met watertank als op de vaste wateraansluiting.

  • Warmtewisselaar
  • Hendels i.p.v. draaiknoppen
  • Vaste wateraansluiting optie
  • Watertank van 3 L

€ 2.399,-

De Elektronika II Profi is ook leverbaar in een duo uitvoering

Casa V

Link

Classika II

Link

Mechanika V Slim

Link

Technika IV

Link

Mechanika IV Profi

Link

Elektronika II Profi

Link

Synchronika

Link

Controvento

Link

Koffie activiteiten bij Café del Mar

Alles over koffie

Barista workshops

Het zetten van een goede kop koffie wordt de afgelopen jaren steeds meer gewaardeerd. En daarom is het ook erg leuk om te weten hoe een goede kop koffie wordt gezet. Onze trainingen worden verzorgd door hiertoe opgeleide SCAE gecertificeerde barista’s.
Meer info…

Lekker genieten

High Coffee met topproducten

Met onze High Coffee kunt u genieten van diverse heerlijke koffiesoorten en smaken. Alle produkten zijn van topkwaliteit. Geniet van elkaars gezelschap en reserveer een High Coffee.
Meer info…