introfoto

Singaraja is een uitzonderlijke natural processed koffie. De zoete en volle smaak zorgt voor een aangename afdronk. Met aroma’s van besjes en kruiden is dit een hele interessante koffie. Lekker als espresso en cappuccino!

Singaraja wordt geproduceerd door Munduk Coffee in Bali, Indonesië. Dat is opgericht door een Balinees en een Europeaans team, die samenwerkt om de hoge kwaliteit van het verbouwen van koffie in de heuvels van Bali te revitaliseren. Naast het verbouwen van exceptionele koffies, zorgen ze voor een goed inkomen voor de boeren en ondersteunen ze de lokale gemeenschap. De biologische en herstellende verbouwingspraktijken die ze toepassen, beschermen en revitaliseren de omgeving.
Munduk Coffee doelt er op om deze praktijken toe te passen door het voorzien van de nodige steun. Dit doen ze door de productieketen volledig te integreren en de inkomsten weer terug te investeren in de boeren. Hierdoor worden de boeren en de mensen uit de lokale gemeenschap betrokken bij het hele proces. Fair trade en Fair chain!

Bestel Singaraja in de webshop