introfoto

Laat u in onze showroom (nabij CS) adviseren door onze experts

Chief Barista

Mitchell
06 28 29 88 22

SCAE Barista

Ingrid
06 14 03 69 14

De Synchronika uitvoering is de glanzende sensatie in iedere keuken. Het apparaat kenmerkt zich door de prachtige combinatie van een hoogglans RVS-behuizing met een mat-antracieten bodem. Ook is de binnenzijde vernieuwd. Door de dubbel geïsoleerde RVS boiler is het mogelijk om tegelijk koffie te zetten en melk op te schuimen. Met de PID-control is de temperatuur van beide boilers individueel in te stellen. De timer geeft de doorlooptijd weer, hierdoor is het makkelijk om de extractie van de koffie in de gaten te houden.

  • Bij aankoop van een ECM gratis Barista workshop voor 2 personen
  • Bel 020 363 93 22 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor info

Het apparaat geeft een melding wanneer de zetgroep of de filterdrager gereinigd moet worden.
 Doordat Synchronika uitvoering beschikt over twee geïsoleerde boilers en de rotatiepomp is hij zeer stil in gebruik. Het is ook mogelijk om de espressomachine op de vaste wateraansluiting te koppelen. Tevens is de stoomfunctie ook uit te schakelen.

  • Dual Boiler
  • Uitneembaar waterreservoir
  • Vaste wateraansluiting optie
  • Watertank van 3 L

€ 2.999,-

ECM Synchronika
ECM Synchronika - tegelijk koffie zetten en melk opschuimen

Casa V

Link

Classika II

Link

Mechanika V Slim

Link

Technika IV

Link

Mechanika IV Profi

Link

Elektronika II Profi

Link

Synchronika

Link

Controvento

Link

Koffie activiteiten bij Café del Mar

Alles over koffie

Barista workshops

Het zetten van een goede kop koffie wordt de afgelopen jaren steeds meer gewaardeerd. En daarom is het ook erg leuk om te weten hoe een goede kop koffie wordt gezet. Onze trainingen worden verzorgd door hiertoe opgeleide SCAE gecertificeerde barista’s.
Meer info…

Lekker genieten

High Coffee met topproducten

Met onze High Coffee kunt u genieten van diverse heerlijke koffiesoorten en smaken. Alle produkten zijn van topkwaliteit. Geniet van elkaars gezelschap en reserveer een High Coffee.
Meer info…