introfoto

Laat u in onze showroom (nabij CS) adviseren door onze experts

Chief Barista

Mitchell
06 28 29 88 22

SCAE Barista

Ingrid
06 14 03 69 14

De Mechanika IV profi is een meesterwerk. Door zijn professionele hendels krijgt deze machine een geheel andere uitstraling dan de uitvoeringen met de draaiknoppen. Ook heeft de Mechanika IV Profi een rotatiepomp in plaats van een vibratiepomp. Hierdoor is de machine heel wat stiller en heeft een gelijkmatigere waterdruk. Alles is tot in perfectie afgewerkt. Door het elegante en tijdloze design, dat zo herkenbaar is voor ECM, komt deze machine in iedere keuken tot zijn recht. Door de warmtewisselaar is het mogelijk om tijdens het doorlopen van de koffie ook melk op te schuimen. Ook bij deze machine kan de koppenwarmer worden afgenomen om het waterreservoir, van maar liefst 3 liter, eenvoudig te vullen. Deze machine is naast het waterreservoir ook op de vaste wateraansluiting aan te sluiten.

  • Bij aankoop van een ECM gratis Barista workshop voor 2 personen
  • Bel 020 363 93 22 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor info

De ‘Profi’ Machines hebben een hendel i.p.v. een draaiknop, rotatiepomp i.p.v. vibratie en met zowel de mogelijkheid van het gebruik met watertank als op de vaste wateraansluiting.

  • Warmtewisselaar
  • Hendels .i.p.v. draaiknoppen
  • Vaste wateraansluiting optie
  • Watertank van 3 L

€ 2.199,-

ECM Mechanika IV Profi
De ECM Mechanika IV Profi is ook leverbaar in een duo uitvoering

Casa V

Link

Classika II

Link

Mechanika V Slim

Link

Technika IV

Link

Mechanika IV Profi

Link

Elektronika II Profi

Link

Synchronika

Link

Controvento

Link

Koffie activiteiten bij Café del Mar

Alles over koffie

Barista workshops

Het zetten van een goede kop koffie wordt de afgelopen jaren steeds meer gewaardeerd. En daarom is het ook erg leuk om te weten hoe een goede kop koffie wordt gezet. Onze trainingen worden verzorgd door hiertoe opgeleide SCAE gecertificeerde barista’s.
Meer info…

Lekker genieten

High Coffee met topproducten

Met onze High Coffee kunt u genieten van diverse heerlijke koffiesoorten en smaken. Alle produkten zijn van topkwaliteit. Geniet van elkaars gezelschap en reserveer een High Coffee.
Meer info…