introfoto

Laat u in onze showroom (nabij CS) adviseren door onze experts

Chief Barista

Mitchell
06 28 29 88 22

SCAE Barista

Ingrid
06 14 03 69 14

Met de Classika II haal je de sfeer van een Italiaanse koffiebar bij jou in huis. Deze slanke single-boiler espressomachine biedt hoge prestaties en zet zo de perfecte espresso. ECM onderscheidt zich door de prachtige en slimme afwerking en het gebruik van de beste onderdelen. De glanzende RVS-behuizing straalt superieure kwaliteit uit. Met de E61 zetgroep zet je bij jou thuis de perfecte espresso. Ook kun je met de stoompijp prachtig glanzend microfoam voor een cappuccino bereiden. Het waterreservoir heeft een capaciteit van 2,8 L en bevindt zich onder de afneembare koppenwarmer. Ook is het waterreservoir uitneembaar om hem zo eenvoudig bij te vullen.

  • Bij aankoop van een ECM gratis Barista workshop voor 2 personen
  • Bel 020 363 93 22 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor info

De Classika II is een klassieke en tijdloze machine in de modellenlijn van ECM.

  • Single Boiler
  • Slank
  • Uitneembaar waterreservoir
  • Watertank van 2,8 L

€ 1.299,-

De ECM Classika II

Casa V

Link

Classika II

Link

Mechanika V Slim

Link

Technika IV

Link

Mechanika IV Profi

Link

Elektronika II Profi

Link

Synchronika

Link

Controvento

Link

Koffie activiteiten bij Café del Mar

Alles over koffie

Barista workshops

Het zetten van een goede kop koffie wordt de afgelopen jaren steeds meer gewaardeerd. En daarom is het ook erg leuk om te weten hoe een goede kop koffie wordt gezet. Onze trainingen worden verzorgd door hiertoe opgeleide SCAE gecertificeerde barista’s.
Meer info…

Lekker genieten

High Coffee met topproducten

Met onze High Coffee kunt u genieten van diverse heerlijke koffiesoorten en smaken. Alle produkten zijn van topkwaliteit. Geniet van elkaars gezelschap en reserveer een High Coffee.
Meer info…